BODY.BUILDER TELEVISION

ADÁSOK LISTÁJA

2017-04-26 15:56:05
Drugs Buny & Humma Production

Összes adás listázása: 141 adás

BB.Tv #139

Új szintre emeltük a főzés tudományát a publikus főzéssel. Meglepetésre folytatjuk a Superbody sztorit, nem is akárhogyan. És van egy meglepetés emberünk is, a szakmában már komoly hírnevet szerzett Berek Gabi, akit egyenesen a nem fitness Berek Gymben kerestünk fel, sőt időgép segítségét is igénybe vettük. Szerepelnek még: Bohos Kornél, Hajnal Tomi, Vajda László, Nagy Levente. Felbukkan Drugs Bunny, Kathi Béla és a MOPSZ!

Megtekintés...

BB.Tv #138

Ez megint egy mozi, amire rá kell szánnod az időt: téren és időn csodálatosan átívelő történet a mostani BB.Tv három-négy Superbody újoncról és egy veteránról, hogy aztán a dolgok csúcspontján nyersen együk a marhát. BBTv - Superbody 2016, starring: Nagy Levente, Vajda László, Király László, feat: Bohos Kornél, Hajnal Tamás és Sebestyén Tamás.

Megtekintés...

BB.Tv #137

A szilveszteri adás mindig valamiben különleges, de most sem pezsgőzésről, buliról és konfettiesőről szól. Inkább az alkalom ellenére megdöbbentően szakmai. Bemutatjuk a világ legegyszerűbb marhahús kajáját, igaz, sikerül túlbonyolítani. Bohos Kornél - Kathi Béla edzés Magyarország egyik legjobb edzőtermében, a nyíregyházi Cutlerben. Bodó Imi és Oláh Ákos pedig versenyfekvenyomni tanít egy másképpen különleges teremben, méghozzá vérkomoly szakmaisággal - olyan dolgokat tudhatsz meg, amiről eddig még nem hallottál.

Megtekintés...

BB.Tv #136

A viszonylag gyagyás csapat (Kathi Béla és tsai) kalandjai Bukarestben a Tiger Classicon. Ez semmiképpen sem egy dögunalmas versenybeszámoló, hiszen a mi szemszögünkből, a mi stílusunkban készült és tele van érdekességgel. A főbb szerepekben Molnár Peti, Kathi Béla, Harangi Adrienn és sokan mások.

Megtekintés...

BB.Tv különszám: Támadás 2.

A Támadás 2. a 2007-es Támadás c. kultuszfilm folytatása, amely ugyan történetileg egyáltalán nem folytatás, azonban mindenben felülmúlja az első részt. Ez a film Kathi Béla sportolói karrierjéről, testépítésbeli csúcsra jutásáról és üzletemberré formálódásáról szól. A történet alapja a 2012-es Superbody felkészülés, de visszanyúlik a múltba és továbbhalad a jövőbe is.

Megtekintés...

BB.Tv #135

MarhaKrisztián a kecskeméti Charolais farmon mindent elmond a húsok királyáról, Gruber Vilmos, a magyar testépítés egyik alapító atyája mesél a hőskorról, Bunny pedig megtanít úgy felhúzni, hogy ne legyél rokkant.

Megtekintés...

BB.Tv #134

Amíg mindenki más nyaralt, nekünk csak még sűrűbbek lettek a dolgok: Tunkel Nándi és Sztanó Gyuri kijutottak a paralimpiára. Illés Norbi megint visszavonult, Bunny pedig állami kitüntetést kapott a Szellemi Fogyatékosság Ellen Vívott Küzdelemért. Mindig tudunk újat mutatni: most is!

Megtekintés...

BB.Tv #133

A BB.Tv 133-ban megismerkedhetsz egy csodacsajjal, aki egy év alatt totálisan átalakította magát annak ellenére, hogy az alapokat tőlünk tanulta és nem aerobikozni jár, hanem edzeni. A genetika az genetika, de e mellé kell némi elszántság is, pedig naturálság van. Csakúgy, mint egy Angliában élő, VB-re készülő naturál mértékben elég tömeges magyar srácnál, aki motorozik is, de ezt nem mutatjuk. Bohos Kornél jön pár technikai okossággal, majd megoldjuk egy életre a szték sütés problémáidat.

Megtekintés...

BB.Tv #132

Új reménység tűnt fel a sportban. Sebestyén Tamás, aki egy Scitec teszt, sok éves erőemelő karrier után a naturál bodybuilding legnagyobb alakja lehet. Mellette áll a genetika, de még jobban a sok munka és az akarat. A történet szakmai része sem elhanyagolható, de emellett megmutatjuk a múltkori Harley-Davidson közönségszavazás eredményét és valami olyat főzünk, amit eddig sosem.

Megtekintés...

BB.Tv #131

Naturál Zsolti visszatér egy kis edzéstechnikával, tilápiát sütünk félprofi módszerekkel, bemutatjuk a Scitec Nutrition ProLine termékvonalát és a végére jön egy masszív, több éven át ívelő Dudás Ádám anyag.

Megtekintés...

BB.TV #130

Sosem gondoltad volna, hogy Berki Krisztián szerepelni fog a BBTv-ben.(Bár itt a meg is kell jegyeznünk a gyengébben bútorozattaknak, hogy mielőtt hülye gondolataik támadnak, gondokozzanak el.) Sőt azt sem, hogy pont vele tanulod meg, hogyan kell frankó burgert csinálni. Molnár Peti és PowerHuni bemutatóedzenek is, Bunny pedig a reklámipar-valóság relációt boncolgatja, miközben fogyatékosság nyomait keresi a teremben. A Bohos Kornél - Hajnal Tomi 300-as guggolás 300-as felhúzás projektből csak a felhúzás jön össze, de ott aztán tanulságos dolgok vannak.

Megtekintés...

BB.TV #129

Megfőzzük a világ lebonyolultabb ételét egy olyan jó kis szénhidrátforrásból, amelynek rosttartalma többszöröse a rizsének. Közben megtudhatod, mi a különbség a produktum, a teljesítmény és az önimádat között. A Cutler Oldschool példakép masters erőemelőit bemutató sorozatunk utolsó része következik. Powerhuni edzéstrükköket mutat és helyes életvitelre nevel.

Megtekintés...

BB.TV #128

Folytatjuk a Nagy Öreg erőemelő példaképek sztorijait a Cutler Oldschool-ból. Mostanában sok esemény van: az L.M.A. Fitness ötödik születésnapi buliját mi szakmai érdekességek bemutatására használtuk fel. (Közreműködik Kökény Béla nem naturál és Gergely Zsolt naturál testépítő.) Ezen felül megismerhettek egy igazi szuperhőst, aki a Hupikék Törpikékben a Törperőst játszotta volna, ha az nem rajzfilm lenne.

Megtekintés...

BB.TV #127

Visszamegyünk az időben, hogy bemutassuk a tuti otthoni aerob edzés módszert, amivel kiélheted a vérszomjadat is. Megnézünk egy termet egy messzi-messzi galaxisban, meg egy érdekes versenyzés fajtát is, ami általunk eléggé ajánlott sportág. Aztán jönnek az igazi hősök, a példaképeink a Cutler Oldschoolban.

Megtekintés...

BB.TV #126

BBTv 126: pont az volt a száma a Kispolszkinak is (Polski Fiat 126), mint a szilveszteri BBTv-nek, amiben guggolunk, megfőzzük a barnamarhát (vagy valami ilyesmit) valamint felfedjük a szomorú tápkieg-valóságot - a kutya lője meg!

Megtekintés...

BB.TV #125

Olyan sztorink van Toldi Zsuzsiról, ami erősen túlmutat a szokásos csirke-rizs-feszengés szinten. Bemutatkozik a Superbody egyik meglepetése, Sántha Tomi, akire nem a szél hordta az izomtömeget, de az erőemelésben és az edzőterem-építésben (szívás) is érdekelt. Emellett a tápkieg őrület most a tömegnövelőkről szól, meg hogy “reggel vagy este kell-e szedni a fehérjét.”

Megtekintés...

BB.Tv #124

Előfordul, hogy a BBTv egészen epikus lesz. Például most. Egy kőkemény, igazi versenyző története a Superbodyn keresztül és egyben a 2015-ös Superbody története is. Most nagyon sok mindent megtudhatsz a versenyzésről.

Megtekintés...

BB.TV #123

Epikus történet arról, amikor Oláh Vivien Birminghamben majdnem kvalifikált az Olympiára. Molnár Peti pedig bosszút áll. Aztán vannak alapvető edzéstechnikai okosságok, meg bemutatunk egy új fokozót is.

Megtekintés...

BB.Tv #122

Ideje beszélni az edzőtermi filozófiáról, amiből aztán belecsöppenhetsz egy majdnem real-time edzésbe Hunival és Kathi Bélával. Így megtudhatod, hogy most már új edzésstílus van: Kathi Béla új divatot teremt. Aztán jön a legendás Kiss Jenő (feat. tömegmacska) egy nagyívű sztorival, ami tavaly kezdődik.

Megtekintés...

BB.Tv #121

Giga tragikus BB.Tv, mert minden egyszerre történt: Muscle Beach, BodyBuilder Gym költözés és új Gym építés. Illés Norbi már annyira naturál, hogy zölddel kell írni a nevét, és persze ő is összefügg.

Megtekintés...

BB.Tv #120

Tartalom: Bunny tápkieg őrület rovata egyben a világ legprofibb főzőműsora is lesz a protein gofrival. Ormándi Csaba tíz év után visszatér a BB.Tv-be is, és laza, mint a Riga lánc. Komolyabb dolgokat is főzünk a Petraz étteremben. Béla és Bunny tesztelik Dorian Yates legendás edzőtermét, ami még nekik is durva.

Megtekintés...

BB.Tv #119

A májusi BB.Tv is jó masszív lett: bemutatkozik az ultimate fitnessz-poszterlány, Larissa Reis, aki azt is elmeséli, mivel foglalkozott a testépítés előtt, mert sosem találnád ki. Ellátogattunk a FittMarket.Hu-hoz táplálkozási ötleteket szerezni és megtudni a választ a kínzó kérdésre: lehet-e lekvárt enni diétában? Minden idők egyik legjobb, epikus erőemelő anyagában szinte minden megtudsz az erőemelésről Sebestyén Tamással és Havai Viktorral. Bunny tápkieg agymenése most sem marad ki. A feszengő ratyiáradat ellenére csináltunk egy értelmes anyagot a FIBO-ról: a szakmai résszel foglalkoztunk a No1. edzőterem berendező cég, a Mens Mentis segítségével.

Megtekintés...

BB.Tv #118

Minden idők egyik legjobb Fitnessz Forma versenyzője visszatérőben ugrott be a BB.Tv-be: Nagy Orsi. Bunny újabb tápkieg ámokfutása után értelmes tevékenységet fedez fel unalom esetére - el lehet gondolkdni rajta. Nem tudjuk, meglepetés legyen-e Kai Greene ezért ne írjuk ki, hogy Kai Greene szerepel a mostani adásban, mert félünk, hogy túl sokan nézitek és kifogy az internet. Lehet, hogy egy életre megváltozik a szemléleted az edzéssel kapcsolatban.

Megtekintés...

BB.Tv #117

Április elsején megszűnt a BB.Tv, de közfelháborodás miatt kénytelenek vagyunk folytatni, meg amúgy is folytattuk volna, csak nem raktuk ki április elsején, mert akkor csak hülyeséggel foglalkoztunk. Powerhuni zseniálisakat mond és jó nagy, a Herkulesek (Lukács Krisztián és Sárai Pisti) viszont nagyon komoly, már-már akadémikus stílusban erősködnek. Emellett Bunny exkluzíve bevezet benneteket a kokszgyártás világába, érdemes megnézni.

Megtekintés...

BB.Tv #116

A tartalom: Nagy Levente, italozás Bunnyval, Kaszás Bálint, Bunny okosítás

Megtekintés...

BB.Tv #115

Megnyitjuk a 2015-ös BB.Tv -k sorát a 115. epizóddal. A tartalomból: Debreczeni Gábor és Bunny közös edzés és bűnügyi okosítás, Molnár Tamás profi erőemelő és a testépítés Mekkájának születése

Megtekintés...

BB.Tv #114

Bodó Imi edzés és lövészet, Guldenfield 2008-ból, Nagy Hunor és Bohos Kornél, budakeszi lőtér és Bunny évbúcsúztató

Megtekintés...

BB.Tv #113

Tóth Dani, Oláh Vivien, Panda, Drugs Bunny guggolás

Megtekintés...

BB.Tv #112

Bohos Kornél a 2014-es Superbodyn és a Panatta gépgyár felfedezése Kathi Bécivel és Bunnyval, ahol a testépítő legendák mellett akadt 1-2 Ferrari is

Megtekintés...

BB.Tv #111

Nagy nehezen elkészültünk a 111. BB.Tv -vel, ismét van benne minden, ami kell: Oláh Vivien az Arnold Classic előtt, Krizsai Adrián Superbody újonc bajnok, Tamás Attila, és Bunny gondolatai a versenyekről, versenyzésről.

Megtekintés...

BB.Tv #110

A tartalom: Kiss Tibor, Petar Klancir, Tóth Dani, Támadás 2. werk

Megtekintés...

BB.Tv #109

A tartalom: Illés Naturál Norbert, Kiss Jenő, Bunny, Csülök, a hikomat

Megtekintés...

BB.Tv #108

A tartalom: Nagy Hunor, Kathi Béla és Ónozó Szabolcs, Besze Edina, Bunny főzés

Megtekintés...

BB.Tv #107

A tartalom: Gadó András és Hatos Gábor, Bohos Kornél és Killer Debrecenből, Bunny, Powerhuni lófasirt

Megtekintés...

BB.Tv #106

A tartalom: Kormos Zoltán, helyes edzés Rokkerzsoltival, HSMA erősemberek, marhaprotein

Megtekintés...

BB.Tv #105

A tartalom: La Llave Alex, Rokkerzsolti, Kathi Béci, Mészáros Dávid és Oláh Ákos fekvenyomók, Bunny

Megtekintés...

BB.Tv #104

A tartalom: Fekete Miklós vezérletével bemutatkozik a Magyar Erőemelő Szövetség, Benedek Nikoletta, Gergely Zsolt naturál testépítő

Megtekintés...

BB.Tv #103

Itt az idei év első BB.Tv-je, benne mindenféle nyalánkság az erősemberektől kezdve a Mr. Olympián keresztül (igen, BB.Tv a Mr. Olympián!) egészen Szakács Sanyi köldöksérv-megszüntető módszeréig!

Megtekintés...

BB.Tv #102

Dudás Ádám sztori: a Scitec teszttől a Superbody GP abszolútig!

Megtekintés...

BB.Tv #101

A tartalom: vidámkodásban gazdag felhúzólecke a mosonmagyaróvári Botond Fitnessben, Molnár Péter gondolatai az őszi szezonról és Molnár Péter, a 2013-as év Superbody abszolút bajnoka.

Megtekintés...

BB.Tv #100

Sokan kívánták nekünk, és eljött: ez a 100., jubileumi adás. Ami azonban nem ünnepléssel és pezsgővel lesz tele, hanem mindannak az esszenciája, amiről a BB.Tv szól. Másfél órás, mozifilm hosszúságú, a Lurdy Ház MiMozink mozijában bemutatott és ennek megfelelően igen sok munkával készített, mozi látványnak megfelelő, FULL BB.Tv ez. A szereplők kilétét ezúttal nem fedjük fel. Javasoljuk nyugodt körülmények közötti teljes képernyős megtekintését, rendes hangerővel: a felbontás a szokásosnál nagyobb. És garantáltan az élmény is.

Megtekintés...

BB.Tv #099

A tartalom: Dudás Ádám, Kares manuálterápia 2. rész, Bunny és Colos monstre lábedzés, Dr. Békés Ádám az új doppingtörvényről.

Megtekintés...

BB.Tv #098

A tartalom: Kökény Béla, Kares manuálterápia, Bunny okosságok, Kiss Jenő visszatér

Megtekintés...

BB.Tv #097

A tartalom: Debreczeni Gábor, Dr. Gődény György, Mészáros László, Bunny okosítás

Megtekintés...

BB.Tv #096

A tartalom: Bohos Kornél - Bereczki Krisztián a Cutlerből, Kránicz Lilla a shop.builderből, Illés "Naturál" Norbi a pécsi szellemtoronyból és Bunny okosságok

Megtekintés...

BB.Tv #095

A tartalom: Mengyi Rajmund Az Ember, Aki Egyik Nap Erőemelő Magyar Bajnokságot Nyert, Másnap Testépítésben Ezüstérmes Lett, a nemzetközi sztárrá váló Molnár Peti, állatmentők és Bunny okosítás!

Megtekintés...

BB.Tv #094

A tartalom: Horváth Magdolna fitnessmodell, Tóth Dániel, Bunny lelkizés a sportról

Megtekintés...

BB.Tv #093

A tartalom: Danku József, Bunny, Cedric McMillan, Kiss Jenő

Megtekintés...

BB.Tv #092

A tartalom: Nagy Ferenc Gábor, aki más emberként tért vissza a nagy vízen túlról, Bognár Gergő helyzetjelentés egy héttel az Arnold előtt, Bunny edzéstechnikai felvilágosítás

Megtekintés...

BB.Tv #091

A tartalom: Nagy Sándor Csaba, alias Naturál Fantomas edzéstechnikai és táplálkozási okosságok, a Cutler Gym vezetőedzője Mezei Pali és Bunny agyafúrtságok a tápkiegek fontossági sorrendjéről

Megtekintés...

BB.Tv #090

Speciális szilveszteri adás, amely csakis kivágott jeleneteket tartalmaz. Rokker Zsoltti és Tibi a szellemi rettenet mélységeit járja be, miközben a Bereczki-Kathi-Bohos triumvirátus Vörös Zolit boldogítja Bécsben, már persze, ha egyáltalán odatalálnak. Mindenki igen hülye. Vudu baba, szabályos edzés, magyar mókusok és osztrák nyomik, közreműködik Orosz Gyuri és még egy rakat humorista, énekelnek is. Iszonyat körülmények között készült felvételek, most megmutatjuk a valóságot, milyen, ha szar az alapanyag. Ilyen még nem volt. Reméljük többet nem is lesz.

Megtekintés...

BB.Tv #089

A tartalom: Zsuppán Fanni és Farkas Nóra fitness modellek, Besze Edina és Fekete Balázs okosságok, Bunny elmélkedés többek közt a testépítés elfajzásáról

Megtekintés...

BB.Tv #088

A tartalom: Tirpák Zsuzsanna Arnold Classic bajnok, Vladár Tamás, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél, Kathi Béla bemutató edzés és beszélgetés

Megtekintés...

BB.Tv #087

A tartalom: Kathi Béci padavanja és egyben Toldi Zsuzsi párja: Csuhai János, a földesi ördögök: Lukács Krisztián és Szabó Zsolti, aki megmutatja mit rejteget a fészerben, a 2012 Scitec Megateszt döntősei: Pete-Komáromy Gergő és Szilágyi Sándor, Bunny pedig elmeséli milyen merényletek érték teremépítés ügyben

Megtekintés...

BB.Tv #086

A tartalom: Kökény "Kar" Béla, a Kathi családban nem csak Béci szép, hanem a barátnő Oláh Vivien is odavág, Bunny meg egy Toyota MR-2est tesztel nagy okosságok közepette.

Megtekintés...

BB.Tv #085

A tartalom: az elveszettnek hitt Vörös Zoli Bécsből jelentkezik, biciklis alapismeretek Bodó Imivel

Megtekintés...

BB.Tv #084

A tartalom: Molnár Péter, Nagy "Menő" Péter olimpikon mutatja be nekünk a testvérsportág súlyemelést, Kathi Béci tanítványa, az ultrafanatikus Bohos Kornél, aki a 2012-es tavaszi szezon meglepetésembere volt

Megtekintés...

BB.Tv #083

A tartalom: egy kis memoár Sára Györggyel tavalyról, a fitformás Horváth Enikő hasznos kajatippjei, lelkizés a Team Sciteces Joe Donnellyvel és Bunnyval is endúrózunk kicsit a csalitosban

Megtekintés...

BB.Tv #082

A tartalom: Fouad Abiad Team Scitec IFBB Pro Bunny VHS korszakot idéző szinkronjával, Kathi Béla és padavanjai, Csuhai "Toldiné" János és Bohos Kornél nembuzi edzése ft. Toldi Zsuzsi és Kathi Béláné.

Megtekintés...

BB.Tv #081

A tartalom: 2011 Év Testépítője La Llave Alex, Bunny okosságok, Zsuppán Fanni fitnessmodell, Kökény Béla

Megtekintés...

BB.Tv #080

A tartalom: Bereczki Krisztián, Páldi Gábor, Bunny tudományoskodás a szénhidrátokról, Toldi Zsuzsi, +1 nagy ember :)

Megtekintés...

BB.Tv #079

A tartalom: Debreczeni Gábor SB2011 abszolút bajnok, Kares és Balogh Anti: gyakorlatok gyógytornász szemmel, Nagy Ákos és Katona Ervin stronmanek, Bunny HŐSködés

Megtekintés...

BB.Tv #078

A tartalom: Toldi Zsuzsanna, Bodó Imre proteinpuding, Kathi Béci-Szabó Zsolti autóbontós ámokfutása, Bunny lerántja a leplet a kamufehérjékről

Megtekintés...

BB.Tv #077

A tartalom: Aranyosi Gábor strongman, Bodó Imre, a magyar Ripley hadnagy ezúttal igazi proteinfagyit készít, Veresbaranyi Mária fitness forma versenyző, Bunny okosságok

Megtekintés...

BB.Tv #076

Tartalom: A magyar Pudzianowski Kránitz "Stavros" Gábor erőemelő-strongman, Pengő Tamás edzőtábora Nagy Hunorral, Dudás Ádámmal és Vadas Csabával, és végre kiderül a titok: csalnak e a gyártók a proteinekkel?

Megtekintés...

BB.Tv #075

Füzessy Tibor, Vértesszőlősről ezúttal Samu helyett Nagy Ákos és strongman barátai jelentkeznek, Guldi pedig szokás szerint elmeroggyant, de jópár edzéstechnikai tanácsot és egyéb okosságot is kaptok tőle!

Megtekintés...

BB.Tv #074

A tartalom: a makói Mr. Zsaru Debreczeni Gábor, Jenei István tanítványai, akik megmutatják hogy 70 évesen sem a gyógyszerszedés az egyedüli hobbi, Suba Krisztina, Bodrogi Zoltánnal és Dudás Ádámmal egy kis falmászás, és a nagy öreg Szakács Sanyi is lerántja a leplet jelenlegi formájáról

Megtekintés...

BB.Tv #073

Méry Zoltán, Dudás Ádám-Pengő Tamás válledzése, Bunny okítása a multivitaminokról, Erdős Csaba motoros kaszkadőr TV tornája a szabadban

Megtekintés...

BB.Tv #072

Kökény Béla 2011-es WABBA abszolút világbajnok bicepszedzése, Erdős Csaba PEAK bandita és motoros kaszkadőr, Bunny szájbarágós tudományos rovata a táplálékkiegészítőkről.

Megtekintés...

BB.Tv #071

Dídzsé Fláuer, azaz Voksán Virág, a mindig vidám és nagyon erős Kathi Béci és Szabó Zsolt, Drugs Bunny tudományos rovat

Megtekintés...

BB.Tv #070

A 2010es Superbody újonc második, szuperprecíz Vladár Tamás, Tóth Dani edzőtársa Fekete Balázs, és Drugs Bunny a tudományos rovattal, ezúttal az emésztési folyamatokról fossa a szót!

Megtekintés...

BB.Tv #069

Tirpák Zsuzsi és Pintér Bea fitnesselnek, ÉS Jadran Damjanovic (Mr. Scitec Man), a knini CRO-Gymből!

Megtekintés...

BB.Tv #068

Bodó Imi még a halottakat is motiválja, Vin Diesel autó nélkül, valamint ízületvédelem a mopszokkal!

Megtekintés...

BB.Tv #067

Nagy Hunor Powerhuni, Hegedűs Anita, Bunny-Winkler guggolás óra

Megtekintés...

BB.Tv #066

BB.Tv 66! Agyaroggyant szilveszteri különszám!!!

Megtekintés...

BB.Tv #065

Kozma Zoltán, Bereczki Krisztián, Toldi Zsuzsanna

Megtekintés...

BB.Tv #064

Pengő Tamás, Molnár Péter és Tóth Dániel - felkészülés 2010 őszére

Megtekintés...

BB.Tv #063

Rákosiné Szentgyörgyvári Zsuzsa, Balogh Anti, Drugs Bunny laboratóriumi protein vizsgálatokról

Megtekintés...

BB.Tv #062

Major Zsolt, Kellner Suzy, Bunny rehabilitáció

Megtekintés...

BB.Tv #061

Aetherius Obscuritas Zenekar, Suba Krisztina, Bunny tudományos rovat

Megtekintés...

BB.Tv #060

Füzesi Tibor, Kathi Béci-Mészáros László, Kovács Péter szkanderbajnok

Megtekintés...

BB.Tv #059

Bognár Gergő, Kaszás Andrea, Bunny edzéstechnika

Megtekintés...

BB.Tv #058

La Llave Alex-Nagy Orsi, Strongmanek: Szabó Zsolt, Forgács Maci Gábor, Katona Ervin, Bunny edzéstechnika

Megtekintés...

BB.Tv #057

Kupcsik Laci, Tóth Dani, Molnár Peti, Kormos Zoli, Bajnokok Éjszakája 2009 backstage

Megtekintés...

BB.Tv #056

Enigma & Tamás Attila edzés, Lénárd fivérek, Streetfighter, Bunny tudományos rovat, Lauter Victor a versenyzésről

Megtekintés...

BB.Tv #055

Vörös Zoli-Lauter Victor hardcore lábedzés, Defendo bemutató, Nagy Ferenc Gábor NAC világbajnok edzés és főzőcskézés

Megtekintés...

BB.Tv #054

Kiss Jenő; Főzés Bodó Imivel; Tamás Attila; Bunny Anti-Dohányzás

Megtekintés...

BB.Tv #053

Polyák István | Zombori László | Boldizsár Dorisz | Audis Kutyateszt | A Tudományos Rovatban: ízületvédelem

Megtekintés...

BB.Tv #052

Red Rock Tour Vörös Zoli, Lauter Victor és Drugs Bunny; Pokrócos György; Steaksütés leckék belga séftől

Megtekintés...

BB.Tv #051

Farkas Andrea, Kasza László, BB.Profi.Főzés

Megtekintés...

BB.Tv #050

JUBILEUMI 3. Születésnapi (kerek) szám!!! Toldi Zsuzsa, Lauter Victor, Vörös Zoltán, Guldi, A spártai edzésben

Megtekintés...

BB.Tv #049

Lénárd Lajos, Pokrócos György

Megtekintés...

BB.Tv #048

Tóth Dani | Kovács Feri | Superbody 2008

Megtekintés...

BB.Tv #047

Taksonyi Erika | Kozaróczy Tibor | Triceps-titkok

Megtekintés...

BB.Tv #046

Molnár Péter | Scorus Bernát | Drugs Bunny főzés

Megtekintés...

BB.Tv #045

Kathi Béla & Szabó Zsolt | Parázs Miklós | Kormos Zoltán

Megtekintés...

BB.Tv #044

Pazsitka Tünde | Szabó Ozor, erőemelő paralimpikon | Drugs Bunny bicepsz-edzés tippek

Megtekintés...

BB.Tv #043

Leonárd László | Varga Dani | Kathi Béla

Megtekintés...

BB.Tv #042

Lengyel Aranka | Tamás Attila | Team Scitec vendégszereplés - Ausztria

Megtekintés...

BB.Tv #041

Peak Banditák: Jenei Pisti és Halmi Pisti | Sére Sándor Románia | Bunny és a hátedzés titkai

Megtekintés...

BB.Tv #040

Guldi-Orsay Gergely | BMW540 és az asszimetria | Lauter-Molnár-Vörös edzés

Megtekintés...

BB.Tv #039

Tóth Dani | MB 600SE és az Essentialok | Szakács Sanyi és Illés "Nature" Norbi

Megtekintés...

BB.Tv #038

Kiss Jenő | Csuri | Bogáti Árpi | Vállfájós edzés

Megtekintés...

BB.Tv #037

Mr. Deadlift Mészáros Tibor | Hardman | Nissan 100nx teszt | Scitec Essentials I.

Megtekintés...

BB.Tv #036

Molnár Péter | Illés Norbert | Mike Gümse

Megtekintés...

BB.Tv #035

Remzső Ferenc | Lénárd Lajos | Jay Cutler villáminterjú | Év Testépítője 2007

Megtekintés...

BB.Tv #034

Csatári Ervin - edzés gerincproblémákkal | Kathi Béci WABBA világbajnok

Megtekintés...

BB.Tv #033

Fülöp Zsolt | Tamás Attila | Bodó Imre | Nagy Ferenc Gábor | Varga Attila | Guldi

Megtekintés...

BB.Tv #032

Matyi | Leslie von Guldenburg | Bunny-nyújtás | Vörös Zoli bemutató | Előzetesek

Megtekintés...

BB.Tv #031

Eddie Abbew | Kocsis Csaba | Guldi

Megtekintés...

BB.Tv #030

Liszka Péter | Rubos Katalin

Megtekintés...

BB.Tv #029

Jenei Pisti | Oliver Adžievski, Malmö | Csuri: gyúrás és motorozás | Fogápolás

Megtekintés...

BB.Tv #028

A Gyilkos Vitaminokról | Maria Andersson, Svédország | Bodó Imi, Superbody Kupagyőztes

Megtekintés...

BB.Tv #027

Kirándulás Londonba: Eddie Abbew IFBB Pro és barátai | Parasztkardió lecke | Ami Kimaradt :)))

Megtekintés...

BB.Tv #026

Szakás Sándor Gyurma | Takács György | Vörös Zoli az IBF-ben | Vékony Zoltán a Cápa

Megtekintés...

BB.Tv #025

BME Bemutató | Bunny Lábedzés | Tóth Dani versenykészülés-tippek | Ahmed Ahmad, Svédország, Malmö

Megtekintés...

BB.Tv #024

Oláh Józsi Szamuráj | Varga Dániel | Pazsitka Tünde | Mike Hagen Strength Team | MD-Kupasorozat és... egy kaméleon!

Megtekintés...

BB.Tv #023

Inferno | Vörös | Bunny | Lauter

Megtekintés...

BB.Tv #022

Nick Árpád erőművész | Szántai Dóri a 2006-os év női versenyzője | Kormos Zoli: edzőtermi bakik

Megtekintés...

BB.Tv #021

Cseperkáló Péter, Árpa Attila & Budapest Wolves / Év Testépítője Díjátadás

Megtekintés...

BB.Tv #020

Kathi Béci & Jenei Pisti | Gyúrósautósrovat | Sergey Shelestov

Megtekintés...

BB.Tv #019

Szeghalmi sztárbemutató | Shop.Builder | Csuri | Bakiparádé

Megtekintés...

BB.Tv #018

Lauter Victor vs. Tóth Dani at Superbody 2006

Megtekintés...

BB.Tv #017 és fél

Drugs Bunny különszám

Megtekintés...

BB.Tv #017

Matyi főzőiskola olasz módra | Kormos nyújtó iskola | Antidopping

Megtekintés...

BB.Tv #016

Tóth Dani felkészülési jelentés | BB.Tv közönségtalálkozó | Scorus Bernát

Megtekintés...

BB.Tv #015

Ónozó-féle fekvenyomó iskola | Bunny rovat | és néhány dolog ami az eddigi adásokból kimaradt...

Megtekintés...

BB.Tv #014

Kiss Jenő 10 éves évforduló | Kónya Lajos & LaLave Alex | Totál Gyúrós Autós Rovat :)

Megtekintés...

BB.Tv #013

Németh Pisti | Voksán Virág | Autós életmód rovat :)

Megtekintés...

BB.Tv #012

Kupcsik László | Gróf Brigitta | Drugs Bunny tudományos rovat

Megtekintés...

BB.Tv #011

Szakács Sándor "Gyurma" | Drugs Bunny Metamorfózis | Németh Eszter

Megtekintés...

BB.Tv #010

Gárgyán Rita | Drugs Bunny válledzés és tudományos rovat | Drogmentes kapitány :)

Megtekintés...

BB.Tv #009

Dudás Antal "Enigma" | Fodor Csilla | Tudományos rovat

Megtekintés...

BB.Tv #008

Ormándi Csaba & Németh Róbert | Lantos Johnny visszatér

Megtekintés...

BB.Tv #007

Nagy Ferenc Gábor & Sára György | Tusori Kata | Tudományos rovat

Megtekintés...

BB.Tv #006

Németh Pisti & Drugs Bunny edzés / Pazsitka Tünde

Megtekintés...

BB.Tv #005

Lauter Victor a sztahanovista edzés hőse | Palatinus Tünde | & The Corvette

Megtekintés...

BB.Tv #004

Vörös Zoltán PDI Pro / Drugs Bunny Tudományos rovata

Megtekintés...

BB.Tv #003

Lantos Johnny: Battle for the San Francisco Pro; Tóth Dániel - intró a következő részből!

Megtekintés...

BB.Tv #002

Németh István (aliász Steve Namat), Halmi István / A második adás.

Megtekintés...

BB.Tv #001

Az első, a leges legelső BB.Tv adás! Az egész még a messzi 2005-ben kezdődött... Amikor Drugs Bunny, Humma és Robi arra gondoltak, jó lenne egy testépítő tévé... Egy "no-bullshit" internetes testépítő műsor. Így indult!

Megtekintés...
A BB.TV ELÉRHETŐ iOS-EN:
A BB.TV ELÉRHETŐ
ANDROIDON: